Yeniçiftlik İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin yeteneklerini en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Üye Ol Ziyaretçi defteri Fotoğraf Galerisi Vizyon/Misyon Köyümüz Kurttutanlı Ünlüler Resmi Kurumlar İletişim Okul personeli Okulumuzda görev yapmış öğretmenlerimiz GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KURTTUTAN İLK.O. KÖYÜMÜZDEN HABERLER Vizyon/Misyon OKULUMUZUN VİZYONU Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır. OKULUMUZUN MİSYONU Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Saatler: 08:40 14:00
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda düzenli olarak satranç çalışması vardır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TEMEL EĞİTİMDE 10000 OKUL PROJESİ KULE PROJESİ KARBON AYAK İZİ PROJESİ

WEB - https://yeniciftlikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeniçiftlik Mah. Sultan Mehmet Cad. No56 Tire/İZMİR

Yerleşim Yeri - Mahalle

Adres - Yeniçiftlik Mah. Sultan Mehmet Cad. No56 Tire/İZMİR

Ulaşım BELEDİYE OTOBÜSÜ,HALK OTOBÜSÜ,MİNİBÜS

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 65,ilçe merkezine 22 km uzaklıktadır.